Menu Sluiten

Konijnenren kopen

Konijnenren kopen, deze is essentieel voor de ontwikkeling en leefbaarheid van jouw konijn. Een konijnen ren kan zowel binnen als buiten geplaatst worden en het maakt niet uit waar je jouw konijn in zijn hok houdt, een konijnen ren is nodig. De meeste konijnen rennen zijn gemaakt van hout. Dit komt doordat hout een goedkoop materiaal is waar goed mee te werken is. Een konijnen ren kopen is vrij eenvoudig en kan bij elke dierenwinkel of bijvoorbeeld bij de Intratuin. Mocht je niet zoveel geld willen besteden aan een konijnen ren, dan is het ook mogelijk om een konijnen ren op marktplaats te kopen.

Soorten konijnenrennen kopen

Er zijn verschillende soorten konijnen rennen die je kunt kopen. De een is goed voor buiten en de ander kan je beter voor binnen gebruiken. Doordat er zoveel verschillende soorten konijnen rennen zijn kan het lastig zijn om de juiste te vinden voor jouw konijn en voor jouw situatie waarin je de ren nodig hebt. Hierom hebben we hieronder een aantal soorten konijnen rennen beschreven. Mocht je er alsnog niet uitkomen, dan kan je altijd vragen aan de winkel waar je de konijnen ren wilt kopen wat de juiste konijnen ren soort voor jou is.

Apex konijnenrennen kopen

Dit is een driehoekige konijnen ren,die je kunt kopen op bol.com, gemaakt van draad en gaas. De meeste hebben een overdekte ruimte om te schuilen en plat op te vouwen voor opslag. Deze soort konijnen ren is beperkt in omvang door het ontwerp en de oppervlakte wordt verder verkleind door de lage slobberende zijkanten. Hierdoor kan de ren wel goed binnen gebruikt worden. Apex rennen zijn handig als extra oefenruimte – misschien om af en toe toegang te bieden tot een gazon buiten om te grazen, maar ze zijn niet groot genoeg om aan alle trainingsbehoeften van konijnen te voldoen. Daardoor is de Apex konijnen ren niet heel populair bij mensen die veel ruimte hebben. Wanneer je wat minder ruimte hebt is deze konijnen ren prima. Deze ren kan je kopen op marktplaats, online en in verschillende dierenwinkels.

konijnenren kopen

Gaas konijnenren kopen

Het konijnenren van gaas is de volgende optie die je kunt kopen. Dit zijn konijnenrennen die gemaakt zijn door meerdere draadpanelen met elkaar te verbinden. Door meerdere pakketten te combineren, kan je goedkoop een extreem grote tijdelijke behuizing creëren. Deze gaas konijnen ren kan je in een hele grote maat kopen, zoals een xl konijnen ren, maar ze zijn er ook in kleinere maten. Maar omdat het geen dak heeft, en dus niet overdekt is, mogen konijnen nooit onbewaakt worden achtergelaten, zelfs niet voor een paar minuten. Daarom, tenzij je tijd heeft om voor dat niveau van toezicht te zorgen gedurende 4-6 uur per dag, kunt je het beste naast een veilige ren ook een groter gebied voor het verlengen van de training gebruiken. Hiervoor is deze konijnen ren geschikt.

Hout en gaas konijnen ren kopen

Een houten frame bedekt met gaas is het meest voorkomende type konijnen ren die je kunt kopen. Deze kunnen in elke maat worden gemaakt, zoals xl en heel klein, en ze zijn gemakkelijk zelf te bouwen. Door het gaas aan de binnenkant van het houten frame te plaatsen, wordt het hout beschermd tegen knagen zodat de konijnen ren lang mee gaat. Deze konijnen ren is eigenlijk overal wel te koop waar dierenspullen verkocht worden zoals de Intratuin en een dierenwinkel.

Volière als konijnen ren kopen

Laatste optie om te kopen is de volière die gebruikt kan worden als konijnen ren. Je kan zelfs de oude volière van je vogels gebruiken als je deze nog in de tuin hebt staan. Een volière is een hogere versie van het traditionele hout- en gaaskonijn. Door de extra hoogte kan je zelf naar binnen lopen, wat uitstekend geschikt is voor interactie met je konijn. Het maakt ook de algemene toegang gemakkelijker, omdat het geen kleine deuren zijn om je konijn te vangen of de noodzaak om over de zijkanten te klimmen. Hierdoor is een volière een goede konijnen ren die je kunt kopen om zowel binnen als buiten te plaatsen.

Uitgebreid aanbod konijnenrennen te koop

Hierbij een link voor als je een konijnenren wil kopen op bol.com. Ze hebben een handige overzichtspagina waar de bestverkochte op staan.