Menu Sluiten

Konijnen knuffel

Een konijnenknuffel is leuk voor elke gelegenheid. Zo vinden baby’s een konijnen knuffeltje geweldig, maar een konijnen knuffel is niet alleen voor baby’s. De meeste volwassenen en ouderen vinden het net zo leuk om een konijnen knuffel te krijgen of zelf te kopen. Konijnen knuffels zijn er in heel veel verschillende kleuren, maten en materialen waardoor er voor elke gelegenheid een juiste konijnen knuffel te vinden is.

Konijnen knuffel voor baby’s

Elke baby vindt het leuk om met een konijnen knuffel te spelen. Een konijnen knuffeltje is goed voor de ontwikkeling van een baby doordat de baby in het knuffeltje kan knijpen en ermee kan spelen. Het is wel opletten welke konijnen knuffel je aan een baby geeft. Zo moet je ervoor zorgen dat je het konijnen knuffeltje geen delen heeft die los kunnen raken zoals knoopjes van de kleding of de oogjes. Ook is het belangrijk dat het knuffeltje geen harde delen heeft. Harde delen van de konijnen knuffel kunnen de opkomende tandjes beschadigen. Hierbij een Link naar de bestverkochte konijnen knuffels op Bol.com.

konijnen knuffel

Konijnen knuffel grootte / hoogtes

De konijnenknuffels zijn te bestellen in verschillende groottes:
– Tot 20 cm
– 20 tot 40 cm
– 40 tot 80 cm
– 80+

Ook kan je kiezen voor knuffels voor verschillende leeftijden:
– 3 jaar (populairst)
– 4 jaar (populairst)
– 2 jaar
– 6-12 maanden
– 1 jaar
– En zo zijn er nog enkele leeftijdscategorieën beschikbaar.

Kopen van de konijnen knuffel

Als je de keuze hebt gemaakt om een konijnen knuffel te kopen dan moet je nog kijken waar je de knuffel koopt. Je kan een konijnen knuffel natuurlijk in speelgoedwinkels in de buurt kopen, maar als je hier geen zin in hebt of wanneer je hier geen tijd voor hebt dan kan je de knuffel ook online kopen. Bijvoorbeeld op Bol.com kan je erg veel konijnen knuffels vinden. Zo kan je in het comfort van je eigen huis een mooie konijnen knuffel kopen.

Online konijnen knuffel kopen

Zoals hierboven is vermeld kan je een konijnen knuffel kopen via Bol.com. Wanneer je een konijnen knuffel op Bol.com koopt wordt de knuffel erg snel geleverd. Je kan er zelfs voor kiezen om het pakketje dezelfde avond of de volgende dag te laten bezorgen. Hier moet je wel iets meer voor betalen. Als je een konijnen knuffel koopt dat boven de 20 euro is, of je koopt meerdere konijnen knuffels of andere spulletjes op Bol.com, dan wordt het pakketje zelfs gratis verzonden! Wil je zelf een konijnen knuffel kopen? Bekijk dan hier de pagina van Bol.com waar alle konijnen knuffels opstaan die je kunt vinden.