Menu Sluiten

Konijnen lamp

Ben je aan het kijken of je een konijnen lamp wilt kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Een konijnen lamp kan een leuke toevoeging zijn aan het interieur van je huis maar hij kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden als nachtlamp voor in de babykamer. Ideaal voor als je kindje helemaal verliefd is op konijnen. Een konijnen lamp staat ook nog heel erg leuk en schattig in elke kamer. Je kan hier een pagina vinden waar je heel veel verschillende soorten, kleuren en groottes van konijnen lampen kunt vinden. Er zit vast de perfecte konijnen lamp voor jou tussen!

Konijnlamp voor aan het plafond

>>Plafond konijnen lamp

Deze konijnen lamp is een lamp die geschikt is voor in de babykamer. Het is geen nachtlampje maar een lamp met genoeg licht om de hele kamer mee te belichten. De konijntjes op de lamp zitten in raceauto’s waardoor de konijnen lamp een stoer tintje krijgt. Hierdoor is de konijnen lamp voor iedereen. De doorsnede van de lamp is 35 centimeter wat mooi is voor in het midden van de kamer. De bevestiging van de lamp aan het plafond is eenvoudig en snel te doen. Het lieve Nederlands design met veel details, zorgt voor een geweldige sfeer in iedere babykamer en of kinderkamer. De zachte tinten en luxe materiaal vormen een warm en zacht licht waarin kinderen zich volledig comfortabel voelen. Hierdoor is de konijnen lamp geschikt voor in de babykamer.

konijnen lamp

Konijnen nachtlamp

>>Konijnen nachtlampje

Deze konijnen lamp is een lamp die je aan de muur kunt bevestigen. Het lampje is ideaal als nachtlampje omdat de lamp niet te veel licht geeft. Daarnaast is het licht dat van de konijnen lamp afkomt warm en niet wit. Hierdoor krijg je een warme sfeer in de kamer waar je nog wel doorheen kunt slapen. De lamp kan ook gewoon worden gebruikt in de woonkamer, dan geeft de lamp een mooie warme gloed door het huis. Door de warme kleur licht dat van de lamp komt is de lamp goed geschikt om sfeer in de kamer te creëren. Dit komt doordat het licht van de lamp vanachter het konijn vandaan komt en op de muur geschenen wordt. Door het zachte licht kun je de konijnen lamp ook gebruiken om bijvoorbeeld een boek of een tijdschrift te lezen zonder dat je ogen te veel moeite hoeven doen.

Konijnenlamp LED

>>>LED konijnen lamp

Dit kleine en schattige konijnen lampje is ideaal voor elke gelegenheid. Doordat het verandert van kleur kan het gebruikt worden als nachtlampje voor in de babykamer, maar als je de kleur veranderd kan je het ook laten passen bij het interieur van je huis. De konijnen lamp is gemaakt van siliconen wat betekent dat het veilig is voor baby’s en kleine kinderen waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je baby een giftige stof binnen krijgt wanneer je de lamp op de kinderkamer plaatst. Door zachtjes op het lampje te tikken verandert de konijnen lamp van kleur. Het lampje is voorzien van 3 variaties en heeft 8 kleuren. Het lampje kan worden ingesteld in stil, langzaam en snel: Stil in alle kleuren, Langzaam veranderen van kleuren, Snel veranderen van kleur. De lamp hoeft niet altijd aan de stekker te zitten maar je kan de konijnen lamp gewoon opladen doormiddel van de kabel die erbij geleverd wordt. Zo kan je de konijnen lamp overal neerzetten, zelfs op plekken waar geen stopcontact is.