Menu Sluiten

Konijnenpak

Een konijnenpak is leuk voor wanneer je je wilt verkleden of wanneer je een comfortabel pak wilt hebben. Een konijnenpak komt in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Zo kan je een pak op maat laten maken door een kleding maker, heb je een pak voor carnaval, voor dames, mannen, kinderen en baby’s. Een konijnenpak is een pak die je van top tot teen bedekt. Een konijnenpak wordt ook wel onesie genoemd.

Maten en soorten konijnenpak

Doordat je een konijnpak in verschillende maten kunt kopen is er een konijnenpak voor iedereen. Er zijn konijnenpakjes voor baby’s tot en met volwassen vrouwen en mannen. Op deze pagina van Bol.com kan je zien welke maten en soorten er allemaal zijn (van S, M, L tot kindermaten). De konijnenpakken komen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo zijn er pakken die je lichaam volledig bedekken, zijn er pakken die je alleen je boven en onderlichaam bedekken en heb je konijnenpakken die als volledig kostuum kunnen dienen. Genoeg keus dus voor een van de modellen of maten.

Kleuren konijnenpak

Een  konijnenpak is beschikbaar in een van de volgende kleuren:
– Blauw
– Bruin
– Grijs
– Oranje
– Rood
– Roze
– Wit
– Multi > dit is de populairste kleur. Ofwel een combinatie van meerdere kleuren in een konijnenpak.
– Zwart

Functies konijnenpak

Een konijnenpak kan heel leuk zijn voor als je carnaval gaat vieren. Vrouwen krijgen een schattige look en ook mannen zien er geweldig uit als konijn. Het konijnenpak is lekker warm en je kan het ook half uit doen wanneer het pak je te warm wordt. Daarnaast kan je het konijnenpak gebruiken als onesie. Zo kan je in de winter lekker genieten van je konijnenpak doordat het pak lekker warm is en ruim zit. Het konijnenpak is ideaal voor een avondje op de bank.

Konijnenpak voor de baby

Een konijnenpak kan voor een baby heel leuk en makkelijk zijn. Er zijn veel verschillende soorten en maten konijnenpakken te vinden, dus ook voor een baby. Een konijnenpak voor een baby kan zowel praktisch zijn als er leuk uit zien. Een konijnenpak bestaat namelijk uit 1 stuk waardoor je je baby er snel in kunt kleden en je wanneer je baby het konijnenpak aan heeft het pak snel van je baby af krijgt. Daarnaast is het heel erg cute om je baby te kleden in een konijnenpak.

konijnenpak

Verzending konijnenpak

Je kan een konijnenpak kopen via Bol.com. Wanneer je een konijnenpak op Bol.com koopt wordt het pak snel geleverd. Als je een konijnenpak koopt dat boven de 20 euro is, of je koopt meerdere konijnenpakken op Bol.com, dan wordt het pakketje zelfs gratis verzonden! Bekijk hier het volledige assortiment van konijnenpakken op Bol.com en scoor gelijk jouw eigen pak. Wanneer het konijnenpak een cadeautje is kan je zelfs kiezen om het door Bol.com te laten inpakken. Mocht je nog vragen hebben over de aanschaf kan je altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@konijnensite.nl.