Menu Sluiten

Konijnen benodigdheden

Voor jij een konijn in huis haalt zijn er een aantal benodigdheden die jij in huis moet halen. In dit artikel krijg jij een handig overzicht van de beschikbare spullen. Er zijn veel producten beschikbaar om jouw konijn een gelukkig leven te laten leiden.

Konijnen benodigdheden per categorie

Zie hieronder de lijst met benodigdheden. Vink eens af wat je al in huis hebt en wat nog niet. Zo ben je optimaal voorbereid voor jouw nieuwe dierenvriend. Wil je alvast de bestverkochte benodigdheden voor konijnen zien? Bekijk dan de Konijnenwinkel op Bol.com.

Speelgoed

Ook konijnen houden van spelen. Een mooie tunnel of ander leuk speeltje is een must have benodigdheid voor je konijn.

Hok

Een kwalitatief hok is erg belangrijk voor het welzijn en geluk van jouw konijn. Investeer in een hok wat voldoet aan alle vereisten. Dit is een van de belangrijkste benodigdheden.

konijnen benodigdheden

Inrichting hok

Als je eenmaal een mooi hok hebt gekocht, kan je deze gaan inrichten. De bodem bedek je bijvoorbeeld met hooi. Zorg daarnaast voor een goede drinkfles en voerbak. Bekijk het lijstje met benodigdheden voor konijnen in deze categorie.

Voer en snacks

De eerste levensbehoefte van een konijn, goede voeding. Water en voer zijn voorwaarden voor een gezond en gelukkig konijnenleven.

Vervoer

Als jij jouw konijn zo nu en dan wil vervoeren is een transportbox een handig product.

Accessoires

Ook voor mensen zijn er leuke konijnen accessoires beschikbaar. Dit zijn niet de must have benodigdheden maar wel leuke toevoegingen. Een knuffel van een konijn is bijvoorbeeld erg schattig om in huis te hebben.

Meer producten?

Bekijk de top 10 verkochte producten in de Konijnenwinkel op Bol.com.